Aby usunąć dane połączone z logowaniem przez Google, zaloguj się na swoje konto i potwierdź usunięcie poniżej. Usuniemy konto Dartiverse, powiązania z dostawcami logowania (w tym stare powiązania z Facebookiem) i zapisy na turnieje utworzone z tego konta. Nie usuwa to konta ani danych w Google lub na Facebooku. Jeśli masz stare konto dostępne tylko przez Facebook i nie możesz się zalogować, skontaktuj się z administratorem poniżej.
Jeśli nie możesz się zalogować albo chcesz zgłosić usunięcie innych danych (np. publicznych wyników turnieju), skontaktuj się z administratorem przez Discord Dartiverse. Podaj identyfikator lub adres e-mail użyty przy logowaniu, abyśmy mogli zweryfikować Twoje zgłoszenie.
Zaloguj się, aby usunąć konto